Co nowego u naszych Firm Członkowskich

PHIG.pl » Co nowego u naszych Firm Członkowskich
lipc
28

Azul Villa - Zdobywcy Rynku 2014

Z radością i prawdziwą satysfakcją informujemy Państwa, że nasza Firma Członkowska Azull Villa otrzymała tytuł „Zdobywcy Rynku 2014” w kategorii Najlepsza Usługa. » więcej

lipc
11

Dentons doradzał dwóm bankom przy udzielaniu kredytowania

215 mln euro, na refinansowanie portfela logistycznego w Europie Środkowo-Wschodniej spółki P3. Prawnicy kancelarii Dentons z zespołów bankowości oraz nieruchomości, doradzali bankom Deutsche Pfandbriefbank i UniCredit Bank Austria AG, w skomplikowanym procesie udzielania kredytu senioralnego (senior facility) o wartości 215 milionów euro. Środki te zostaną przeznaczone na refinansowanie rozwoju pięciu nowoczesnych centrów logistycznych klasy A, zlokalizowanych w Czechach, Polsce i na Słowacji. Właścicielem nieruchomości jest międzynarodowa spółka Point Park Properties (P3) z siedzibą w Pradze. » więcej

maja
08

Nowa edycja KPMG FORUM

KPMG FORUM to polsko-angielski kwartalnik ekspertów KPMG w Polsce, na łamach którego poruszane są bieżące zagadnienia z zakresu audytu, podatków, doradztwa strategicznego, operacyjnego i prawnego. » więcej

marc
19

BALAJCZA obchodzi swoje 4. urodziny

Jest nam miło poinformować, że w dniu 15 marca 2014r. BALAJCZA obchodziła swoje 4. urodziny. Chcielibyśmy podziękować wszystkim naszym Klientom oraz Tłumaczom, bez których sukces byłby niemożliwy. Cieszymy się, że z naszą pracą pomagamy Klientom prowadzić biznes z powodzeniem. » więcej

marc
18

SZEF KUCHNI RESTAURACJI HOTELU MAMAISON LE REGINA WARSAW - KUCHARZEM PRZYSZŁOŚCI

PAWEŁ OSZCZYK – SZEF KUCHNI RESTAURACJI LA ROTISSERIE W HOTELU MAMAISON LE REGINA WARSAW - KUCHARZEM PRZYSZŁOŚCI   24 lutego 2014 Paweł Oszczyk został wyróżniony przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną nagrodą – Prix du Chef de l’Avenir – Kucharz Przyszłości. Wręczenie nagrody miało miejsce w restauracji La Rotisserie podczas lunchu przygotowanego przez laureata dla reprezentantów Polskiej Akademii Gastronomicznej oraz zaproszonych gości. » więcej