We wrześniu 2016, La Rotissserie- restauracja ekskluzywnego hotelu Mamaison Le Regina, ciesząca się znakomitymi opiniami wśród zagranicznych gości oraz krytyków kulinarnych zyskała nową aranżację.
Zaprojektowana z wyjątkowym kunsztem architektonicznym, zachęca do spędzenia miło czasu, delektując się wspaniałymi kreacjami Szefa Kuchni – Pawła Oszczyka, niekwestionowanego mistrza kulinarnego, laureata wielu nagród krajowych i zagranicznych.

Zmianom wystroju towarzyszy również nowe menu, będące fuzją prostoty i bezpretensjonalnej elegancji. Zestawienie profesjonalnego zespołu, swobodnej kreatywności oraz świeżych, sezonowych produktów to przepis na wyjątkowość tego miejsca.
Poza doskonałościami kulinarnymi „ La Rotisserie” oferuje wyborne rodzaje trunków , wśród których prym wiodą doskonałe gatunki win, rekomenowane przez dwukrotnego Mistrza Polski Sommelierów – Andrzej Strzelczyka.
„La Rotisserie” to idealne miejsce na spotkania biznesowe lub okolicznościowe, niedzielny obiad z rodziną czy romantyczną kolację.

Z ogromną przyjemnością zapraszamy do nowych wnętrz restauracji „La Rotisserie”!